Dimarts 28 de desembre: Ajuntament, visita a la Pedrera i al musical “Cantando bajo la lluvia”

Dimarts 28 de desembre: matí a l’Ajuntament i tarda a Barcelona

Aquest matí estic a l’Ajuntament amb reunions internes tant d’equip de govern com de tècnics, sobretot per temes de tancament d’any.

I després de dinar marxem a Barcelona a passar-hi la tarda.
A quarts de cinc de la tarda anem a la Pedrera, la casa Milà, d’en Gaudí. Una obra d’art tot l’edifici, des de l’entrada fins a la teulada, per passar-t’hi hores! Amb l’audioguia anem seguint les explicacions, comencem pel pati i, després de pujar moooltes escales, sortim al terrat amb les famoses xemeneies i torres i les vistes. Baixem cap a les golfes on admirem la magnífica estructura d’arcs de l’estança, i també les maquetes i demés.
D’aquí passem al pìs moblat de l’època de família acomodada de Barcelona. Una passada de pis!! I acabem a l’entrada de l’edifici. És extraordinària l’obra del gran geni Gaudí!

Sortim de la Pedrera i anem a l’Fnac, que també és visita obligada quan anem a Barcelona! estem una bona estona a la planta de llibres i còmics. I d’aquí ja anem al Teatre Tívoli on hem quedat amb la resta de la família.
Anem a veure “Cantando bajo la lluvia“, el musical on destaquen sobretot l’Ivan Labanda, el Ricky Mata i la Mireia Portas, amb un espectacular ballet. És una obra fidel a la pel·lícula. Si voleu gaudir d’un musical amb espectacle i humor, us la recomano!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari