Dimecres 22 de desembre: dinar de Nadal de l’associació de dones i tarda de Junta i Ple del Consell Comarcal

Dimecres 22 de desembre: dinar de Nadal de l’Associació de dones la roca foradada i tarda de Junta i Ple del Consell Comarcal

Matí a l’Ajuntament amb feines diverses, entre les que hi ha la convocatòria de la Junta pel dilluns que ve.
I al migdia anem les regidores de l’equip de govern, com a sòcies, al dinar de Nadal que organitza l’Associació de dones la Roca Foradada al restaurant Ull de Llebre. Cada any ens fan un regalet de Nadal, i avui ens regalen una ampolla “Ona” d’oli Torclum, un bon regal! Un dinar boníssim i una companyia immillorable! Felicito a la Junta per la organització!

A quarts de cinc de la tarda ja sóc a casa i em connecto a la Junta de govern del Consell Comarcal. Una Junta amb dinou punts a l’ordre del dia, amb diversos convenis, bases i la oferta pública d’ocupació d’estabilització de l’ocupació temporal, com aprovarem a l’Ajuntament properament, en base a la reunió de dilluns.

I a dos quarts de vuit del vespre em connecto al Ple ordinari del Consell Comarcal. Un Ple amb vint-i-un punts on destaco l’aprovació del pressupost del Consell pel 2022, un pressupost de 16,9 milions d’euros. Acabem el Ple a quarts de deu de la nit. Felicitats al conseller d’hisenda, la interventora i totes les persones que l’han elaborat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari