Divendres 10 de desembre: engeguem la campanya comercial de Nadal, celebració de casament civil i sopar del grup de Compromís

Divendres 10 de desembre: primer dia de la campanya comercial de Nadal, celebració de casament i sopar del grup de Compromís amb la Bisbal

Avui comença la campanya comercial de Nadal, després de dies de formació amb els comerços i establiments. Organitzat des de la regidoria de comerç, amb la Judith, i la Cambra de Comerç. Fa un any que vam començar amb la primera campanya comercial i, des d’aleshores, han après molt, comparteixen experiències i fan pinya per potenciar el comerç local. Molt orgullosa dels comerços i establiments de la Bisbal!
I avui comptem amb la presència de la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, la Laura Roigé, i el Jordi Cáceres que és el responsable de projectes. Dues grans persones! I arriba l’Anna Ma, la primera a portar la targeta amb els cinc segells, per participar del sorteig. Gràcies Anna Ma!
Fem una volta visitem alguns dels comerços participants, tot i que la forta ventada no acompanya gaire!

Després tinc el goig de celebrar el casament civil de la Carmen i el Juan Manuel. Moltes felicitats parella!

I al vespre un sopar-trobada que fa un any i mig que esperàvem: el de la família de Compromís amb la Bisbal. No hi som tots perquè és difícil trobar un dia que vagi bé a tothom, però els que ens trobem gaudim del menjar, converses, records i feina feta i per fer!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari