Dijous 9 de desembre: migdia i tarda a Barcelona al SOC i al postgrau

Dijous 9 de desembre: Ajuntament, i migdia i tarda d’ACM amb reunió al SOC i postgrau

Aquest matí estic a l‘ajuntament treballant de quarts de 9 a les 10 del matí. Després agafo el cotxe per anar a agafar el tren i cap a Barcelona.
Al migdia tinc, juntament amb companys i companyes de l’ACM, una reunió amb el director del SOC per temes d’ocupació que afecten a les administracions locals i, per tant, a tots els municipis. Una reunió profitosa i interessant.
Ja són quasi les 3 del migdia que sortim de la reunió i, a quarts de quatre començo classes del postgrau en lideratge i governança local. Per això em connecto a la classe des d’un dels despatxos de l’ACM.
Avui tenim sessió sobre lideratge amb en Toni Valls i estem les tres hores fent exercicis, pensant, fent-nos preguntes i parlant de lideratge. Una classe xula!

A l’acabar vaig a buscar el tren de tornada i, a quarts de 9 del vespre, arribo a casa Però durant el matí, migdia i tarda segueixo connectada amb l’ajuntament signant, convocant la Junta de dilluns i responent correus i wasaps!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari