Dilluns 6 de desembre: dilluns festiu amb matí de feina a casa i tarda de musical

Dilluns 6 de desembre: dilluns festiu amb matí treballant a casa i tarda gaudint del musical Billy Elliot

Avui és festiu, el dia commemoratiu de la Constitució Espanyola. Una constitució important i imprescindible en el seu moment, amb consens, però que avui ha quedat obsoleta i no reflecteix les realitats socials ni geogràfiques, quedant una constitució centralista, no realista i poc pràctica. És com tot, que amb els anys s’ha d’actualitzar perquè segueixi essent útil, realista, inclusiva i justa. I ara mateix no sembla que els poders de l’estat estiguin per aquesta feina, més aviat al contrari!
L’ideal seria tenir la pròpia constitució catalana però, ara mateix amb els partits que tenim al poder, no confio en què en sortís una constitució catalana inclusiva, territorial i justa, però almenys seria la nostra!

Aquest matí a casa aprofito per treballar, sobretot llegint i contestant correus electrònics. També em connecto, a les 10 del matí, a la reunió convocada pel grup del PDeCAT de la Diputació de Tarragona pels alcaldes, alcaldesses i caps de llista del partit. Ens expliquen els pressupostos de la Diputació que han aprovat, les novetats, … Moltes gràcies al Quim, el Juanjo i la Marta per les explicacions i per treballar pel territori des de la Diputació!

I per la tarda marxem tota la família cap a Barcelona, per anar a veure el musical Billy Elliot. El Rafel i jo l’havíem vist a Londres fa set anys i ara volíem que l’Aniol i el Magí també el veiessin. És un musical impressionant, no només pel ball, la música i les veus, sinó també pel què reflecteixen els personatges amb la vida minera anglesa, els problemes, els tabús, la infelicitat i l’esperança d’aconseguir els somnis. No us la perdeu!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari