4 i 5 de desembre: cap de setmana de vent, segon diumenge d’advent i acte solidari de la Marató a l’Esplai

4 i 5 de desembre: cap de setmana de vent, comencem amb la decoració nadalenca, segon diumenge d’advent i dinar solidari a l’Esplai

El dissabte 4 de desembre comencem la decoració nadalenca, que acabarem aquests dies de festa posant l’arbre i el pessebre. Dies en família a casa, resguardats del fort vent bisbalenc!
A la missa s’encén la segona espelma d’advent, anunciant que queden poques setmanes per començar el Nadal amb l’esperit d’aquests dies de pau, esperança, solidaritat i alegria.

El diumenge 5 de desembre al migdia anem al local social de l’Esplai. Fem el vermut i aprofitem per col·laborar en el dinar per emportar organitzada per l’Associació de veïns de l’Esplai per la Marató 2021, dedicada a les malalties mentals.
El Luís fa un guisat amb porc senglar, fa molt bona olor! Gràcies Luís per la dedicació, ja que ens explica que fa més de dues hores que té la cassola al foc. Col·laborem comprant números pel sorteig d’una panera i amb diners també per agafar una ració de l’estofat. Comencem els actes solidaris per la Marató!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari