Divendres 3 de desembre: aniversari, xec nadó, comissió de seguiment del SOC, reunió de sanitat i dinar del servei Bon Dia

Divendres 3 de desembre: aniversari, xec nadó, comissió seguiment del SOC, reunió sanitat i dinar del servei Bon Dia

Avui fa anys el meu pare i el felicito al matí però ho celebrarem tota la família d’aquí uns dies. Per molts anys! Al matí ens arriben les tasses de la nova campanya comercial de Nadal, xulíssimes!!
Entre matí i tarda donem els xecs nadó a les famílies que faltaven, perquè els puguin utilitzar durant aquest mes de desembre als comerços bisbalencs. Una ajuda a es famílies i promoció del comerç!

A les 12 del migdia em connecto a la comissió de seguiment del SOC, com a representant de l’ACM. Avui bàsicament és per passar de comptes de com ha funcionat el servei de les oficines del SOC arreu del territori, durant aquests mesos.
Després em connecto a una altra reunió, de seguiment a la Vegueria Penedès de sanitat, per la Covid-19, la vacunació i la normativa. Ens hi connectem els alcaldes i alcaldesses del Penedès i ens donen la informació des de sanitat i protecció civil. Reunions importants!

I pel migdia un dinar molt esperat, el del servei bon dia. El servei bon dia el va engegar la Judith el 2016 i que la Paqui continua. Des d’aleshores un grup fantàstic de voluntaris i voluntàries donen el bon dia cada dia de dilluns a divendres, a persones grans del municipi amb qui xerren una estona. Moltes i moltes gràcies als voluntaris i voluntàries que destineu part del vostre temps a aquesta gran tasca.
Molt emocionant veure com es veuen les carres els nous voluntaris i voluntàries amb els usuaris, i com es retroben amb els que ja ho eren. Moments com aquests són els que et fan sentir orgullosa del municipi i l’equip!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari