Dijous 2 de febrer: calendari, Torre de Guaita, entrevista, postgrau i sopar

Dijous 2 de febrer: calendari 2022, entrevista a ETV, revista Torre de guaita, postgrau i sopar amb l’Àngels Chacón

A primera hora del matí arriben els calendaris a l’Ajuntament, els calendaris 2022! Amb fotografies de festes i activitats d’aquest any, on hi ha espai per apuntar i amb les activitats i festes apuntades. Ja el podeu passar a buscar!

Una vegada més em conviden a participar al programa l’Ull al dia del grup ETV Terramar. Amb la Sara parlem dels pressupostos aprovats aquest dilluns, del nou servei de recollida de poda porta a porta i també dels actes del 25N i les noves mesures de la Covid-19, sobretot el relacionat amb el passaport Covid.
I al migdia arriben les revistes, un nou número de Torre de Guaita amb les notícies d’aquests dos mesos i l’agenda pels propers, llegiu-la!!

Per la tarda, sessió de postgrau de lideratge i governança local, amb l’Aleix Clarió amb estratègies comunicatives 2.0. Sessions molt pràctiques i participatives, que fan passar la tarda molt i molt ràpid!
I al cap d’una estona d’acabar, marxem cap a Barcelona per compartir un sopar amb la companya de partit i amiga Àngels Chacón. Xerrem, riem i mengem amb bona companyia, un vespre molt agradable!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari