Dimecres 1 de desembre: reunions, sorteig, xec nadó i consell d’alcaldies

Dimecres 1 de desembre: començo l’últim mes de l’any amb reunions amb la ciutadania, el sorteig per la gestió del local de Can Gordei i consell d’alcaldies

Matí de reunions amb tres amb ciutadans i ciutadanes per diversos temes: protecció animal, seguretat, problemes de veïnatge i associacions de veïns.
Al migdia fem el sorteig per la gestió del bar i botiga del local social de Can Gordei. La setmana passada vam fer la valoració de les propostes per judicis de valor i vam obrir el sobre 3, on hi havia les propostes que havíem de valorar de manera automàtica (preu del lloguer mensual i horaris), i les dues primeres amb més puntuació estan empatades!
Per aquest motiu avui hem fet el sorteig, posant els dos noms en una capsa i agafant un paperet, que és a qui li adjudiquem provisionalment.

Per la tarda la Judith i jo fem el lliurament del xec nadó a tres famílies. I després cap a casa per connectar-me, a les set de la tarda, al consell d’alcaldies amb vuit punts a l’ordre del dia. Entre els punts hi ha els imports 2022 dels serveis mancomunats amb el Consell, temes de clavegueram, turisme, reglaments i altres. Acabem a quarts de nou del vespre perquè aprofitem per parlar d’altres temes ja que és l’últim Consell d’alcaldies d’aquest any 2021.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari