Dimarts 30 de novembre: reunió d’Integra’ls i presentació dels pressupostos de la Generalitat a la Vegueria Penedès

Dimarts 30 de novembre: acabo el mes de novembre amb reunió d’Integra’ls i assistint a la presentació dels pressupostos de la Generalitat a la Vegueria Penedès

A les 10 del matí em reuneixo, juntament amb la tècnica d’ocupació i la regidora de benestar social, amb membres d’Integra’ls. La reunió és per repassar la gestió d’aquest 2021 i plantejar nous projectes, innovadors i molt profitosos!

Després marxo per assistir a la presentació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per partdel conseller d’economia el Sr. Jaume Giró. Hi assistim varis alcaldes de les quatre comarques de la Vegueria.
És un Dinar-Col·loqui amb el títol “ReActivem el Penedès: presentació del Projecte de Pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l’any 2022”, a un restaurant d’Òdena. El dinar ens el paguem cadascú.
Primer l’alcalde d’Igualada, en Marc Castells, ens dóna la benvinguda, després ens adreça unes paraules el delegat de la Generalitat a la Vegueria, David Alquézar i ja ens explica els pressupostos el conseller Giró. Primer una repassada general pels pressupostos i després entrant en l’assignació d’inversions a cada comarca de la Vegueria. No ens ha sorprès que siguem la comarca amb menys inversió de les quatre, però sí que ha tornat a reafirmar el compromís de destinar una partida pel projecte executiu de l’ampliació de l’hospital. Esperem que es dugui a terme.
Un agraïment al conseller per presentar-nos els pressupostos!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari