27 i 28 de novembre: gegants, biblioteques amb DO, sopar de la colla castellera, comencem l’advent, disc de la Marató i cine Gaudí

27 i 28 de novembre: cap de setmana a Montmeló amb els gegants, biblioteques amb DO, sopar de la colla castellera, primer diumenge d’advent, xivi, disc de la Marató i cine Gaudí!

El dissabte 27 de novembre a quarts de 7 del matí marxem la colla de geganters i grallers de la Societat a Montmeló. És per participar a la trobada gegantera que es fa al circuit de Catalunya per celebrar els seus 30 anys. La gent que hi ve a passar el dia, paga cinc euros que aniran per la Marató de TV3. Una trobada diferent on gaudim molt de la festa: food truck, trobada gegantera, actuacions i visitar les instal·lacions. No sóc seguidora de les curses de cotxes ni motos però la veritat és que m’ha agradat la visita a les instal·lacions i les diferents sales. Entremig, des de TV Montmeló, m’entrevisten per saber el motiu d’haver vingut a la festa, què ens sembla, … Passem un matí genial tota la colla i tornem cap a casa després de dinar.

A les 7 de la tarda vaig cap al CMC per participar de l’activitat de Biblioteques amb DO organitzada per la regidoria de cultura. Gaudim de la road movie documental sobre el món del vi i l’enoturisme a Catalunya “Entre vinyes”, molt interessant! mentre assaborim caves de Cellers Domenys. Felicitats Judith i Jordi per la organització!

Després la Judith i jo anem al bar del poliesportiu municipal pel sopar de Nadal de la colla castellera els Bous. Un sopar amb bona companyia i bon sopar, celebrant que tornem a començar els assajos i les actuacions i amb moltes ganes de tornar a veure’ls fer castells!

El diumenge 28 de novembre és el primer dia d’advent, i l’inici de l’any litúrgic cristià.
Al matí el disc de la Marató, col·laborant com cada any i podent gaudir de cançons de sempre interpretades per bons músics. I també recullo un encàrrec Xivi que estrenaré aviat.

Per la tarda cap al cine, amb la comèdia “Donde caben dos” dins el cicle Gaudí de cinema en català. Avui l’entitat encarregada de les entrades és el grup de geganters i grallers de la Societat. Una comèdia on rius però amb un rere fons per pensar en les relacions, l’amor, el sexe i com encabim tot això en el món actual en diferents situacions. Mireu-la si en teniu ocasió.
Un cap de setmana intens culturalment!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari