Dimarts 23 de novembre: jornada de dones a Calafell, CepVi al castell de Gimenelles i reconeixement del Consell Esportiu a l’escola i l’institut

Dimarts 23 de novembre: jornada de dones a Calafell, CepVial castell de Gimenelles i reconeixement del Consell esportiu a l’escola i l’institut

A les 9 del matí vaig, amb l’Arantzazu, a Calafell per assistir a la III jornada de dona i empresa “dona’t visibilitat”, organitzat per l’Ajuntament de Calafell i Addeco. Després de la benvinguda, la taula rodona on dones de varis àmbits expliquen la seva història, totes interessants. Destaco la de la Maria Almirall que, per conèixer-la de fa molts i molts anys, em fa especial il·lusió. Totes les intervencions són interessants i aporten coses diferents. Després fem un cafè i és on aprofitem per parlar i intercanviar experiències.

Quan toca continuar amb la jornada, marxo cap al castell de Gimenelles, convidada juntament amb els alcaldes de Llorenç i Sant Jaume, a l’acte organitzat per CepVi. CepVi és una entitat que neix del Congrés d’Art i Paisatge i que aposta per la defensa de la identitat vitivinícola. Han convidat a varis periodistes per explicar-los com afecta el projecte de la MAT al territori del Penedès. Quan sortim ja plou bonic, i la pluja ens acompanyarà tot el dia.

Per la tarda tenim un reconeixement molt merescut: el Consell Esportiu del Baix Penedès dóna un reconeixement a l’escola Ull de Vent i a l’institut Coster la Torre.
És un reconeixement de la temporada 2020/21 que el Consell esportiu està donant a esportistes i entitats de diferents municipis de la comarca.
La cloenda “Fem esport, fem persones amb valors” de la Temporada 20/21 no la van poder fer com feien sempre i, el que fan aquests dies, és anar directament als municipis per donar els reconeixements, en petit comitè sense fer grans actes.
El reconeixement a l’escola Ull de Vent i a l’institut Coster la Torre les per la seva convicció i compromís amb l’esport i l’activitat física durant la temporada passada, per la organització del cros escolar amb la participació de tot l’alumnat.
Per part del Consell esportiu assisteix el seu vice-president, en Manu Hernández, per part de l’escola i l’institut els dos professors d’educació física, la Carolina i el Jordi. Un premi ben merescut!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari