Dilluns 22 de novembre: aniversari, reunions, Junta de govern i dia de pressupostos

Dilluns 22 de novembre: dia d’aniversari, de reunions, de Junta de govern i de números

Avui fa 13 anys que va néixer el Magí, com passa el temps!! Va néixer un dissabte al migdia i, durant tots aquests anys hem viscut de tot, moments bons, moments menys bons però tots en positiu, aprenent i fent que ara sigui com és: una gran persona!

Començo el dia amb la Judith en una reunió amb la Colla castellera, molt contents perquè fa unes setmanes que poden tornar a la “normalitat”. Són moments durs però per la colla castellera encara més. Ara ja estan assajant i anar refent el que s’ha deixat de fer per la pandèmia. Ànims!
Vàries reunions amb ciutadans i ciutadanes i també la mesa de contractació del bar i botiga de Can Gordei. Avui obrim els sobres 1 i 2 de les quatre propostes presentades perquè, durant aquesta setmana, puguem fer les valoracions i fixar dia per la obertura del tercer sobre. Amb ganes de tornar a gaudir del local i la botiga de Can Gordei!

Al migdia la Leo i jo anem al Papagai, on ens trobem amb l’alcalde el Marc i el tinent alcalde, el Joan Ignasi. Parlem de la delimitació, del canvi que va fer l’antic equip de govern el 2013 que ha fet anar malament als ajuntaments, a BASE i als veïns afectats. Tot costa però ja està arreglat i en breu ja serà només un record! Una bona notícia!

Per la tarda va plovent, una pluja bonica i fina, de les que et ve de gust quedar-te a casa. Però aquesta tarda anem a l’Ajuntament perquè fem Junta de Govern, una junta amb quaranta punts a l’ordre del dia:

– aprovem l’acta de la junta anterior

– dos punts gravats, perquè són competència de Ple delegada a la junta i per això obrim les portes:
Aprovem la renúncia de la cinquena empresa classificada per les obres de la fase 1 del poliesportiu municipal, i demanem la documentació a la sisena empresa classificada.
I iniciem l’expedient de penalitats a la quarta empresa classificada. És un tràmit perquè no correspon aplicar-les

– atorgar les subvencions del menjador escolar del curs passat, que s’ha atrassat perquè vam modificar la ordenança. Són 4.284,55€ per 8 famílies

– atorgar les subvencions del transport escolar del curs passat, 81€ a una família

– atorgar les subvencions dels llibres de l’institut, són 8.387,72€ a 43 famílies

– el segon i últim pagament del conveni amb Joventut Bisbalenca, per 1.630,14€

– atorgar el xec nadó a 11 famílies que van tenir un fill o filla o van adoptar el 2020 i també aprovem el conveni amb els comerços que participen del xec nadó

– liquidar una taxa de gual i donar un gual de baixa

– liquidar l’impost de construccions per una tanca, unes plaques solars

– vint altes al servei punt verd

– tres altes a la llar d’infants municipal

– aprovem factures per 44.313,13€

– paguem factures per 71.353,69€

– devolució d’una fiança per obres

– dues llicències per tinença de gossos potencialment perillosos

– el contracte menor per les activitats de gimnàstica, per adults, de desembre a finals de maig, amb el Consell esportiu del Baix Penedès per un total d’11.830,28€

I després fem reunió d’equip de govern. Ja tenim el pressupost preparat i dimecres convocarem el Ple extraordinari per dilluns que ve, però avui mateix envio als regidors i regidores de la oposició la memòria i els pressupostos 2022, perquè tinguin més dies per mirar-los i estudiar-los.
Són uns pressupostos de 4,8 milions d’euros, uns pressupostos que incorporen despesa, inversió, serveis, … tot gràcies a la bona gestió que s’està fent. I una dada important: zero endeutament, el que ens permet complir tots els paràmetres i poder gestionar molt millor els diners de tots. Molt contenta d’aquest gran equip que ho fa possible!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari