20 i 21 de novembre: cap de setmana familiar i de gran recapte

20 i 21 de novembre: cap de setmana familiar i també de gran recapte i de dies mundials de la infància i de record a les víctimes dels accidents de trànsit

El dissabte 20 de novembre és el dia mundial de la infància i avui il·luminem la faça de l’Ajuntament de color blau. El Dia Universal dels Drets dels Infants, és per commemorar l’aprovació de la Convenció dels Drets de l’Infant per part de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989, que posteriorment va ser ratificada per tots els països de l’ONU excepte Somàlia i els Estats Units d’Amèrica. Aquesta Convenció, al seu torn, es tracta d’un desenvolupament i ampliació dels continguts establerts per la insuficient Declaració dels Drets de l’Infant de l’any 1959: Declaració dels Drets de l’Infant i Convenció dels Drets de l’Infant.
Educar en el coneixement dels propis drets és fonamental per a construir un món millor per a la infància i contribuir a l’apoderament dels infants i joves. Encara queda molt camí per fer.

Pel matí a comprar i, avui amb l’afegit de contribuir al Gran Recapte que, a la Bisbal, és per recollir aliments pel Rebost solidari. Segur que vosaltres també hi heu col·laborat aquests dies!
Dinem molt aviat perquè al migdia marxem cap a Barcelona, ja que el Magí participa en el seu primer torneig d’esgrima. S’ho ha passat la mar de bé i ha après, per tant, objectius aconseguits!

El diumenge 21 de desembre és el dia Mundial en record de les víctimes d’accidents de trànsit. A l’Ajuntament hem penjat la pancarta amb el símbol contra la violència viària, un llaç que segons l’AP(A)T (Afectats per Accidents de Trànsit) és un símbol contra la violència viària que serveix per manifestar el nostre compromís amb l’objectiu de reduir les persones mortes i ferides als nostres carrers i carreteres i de no tolerar l’incivisme i la delinqüència viària. Els accidents de trànsit, per desgràcia, segueixen augmentant i ens pot tocar a tots. és molt important la conscienciació en el civisme, compliment de les normes i responsabilitat al volant.
Avui celebrem, de manera avançada, l’aniversari del Magí tant amb la família com amb els amics. Comencem amb esmorzar de xocolata desfeta amb els xurros de Bonamasa, els millors”!. Dinar en família i tarda de berenar amb els seus amics.

Un gran cap de setmana en família!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari