15, 16 i 17 de novembre: tres dies intensos amb reunions i feina important de la que no es veu

15, 16 i 17 de novembre: dilluns, dimarts i dimecres amb reunions i molta feina de la que no es veu però que és imprescindible!

Aquests dies no he fet una publicació per dia, sinó que ho faig avui agrupat. El motiu és que hi ha hagut molta feina de la que no es veu i és necessària i imprescindible! Bàsicament perquè hi han moltes hores de preparació de la Junta de dilluns que ve i, sobretot, dels pressupostos 2022 que ja els tenim quasi enllestits, i això comporta moltes reunions, molts números, prioritats, …
Igualment faré un resum dels tres dies:

El dilluns 15 de novembre a primera hora tenim reunió interna de projectes de l’enginyer municipal que estan en marxa i anem fent el seguiment. Després obrim els sobres de la licitació de la redacció del projecte de la fassina, on s’hi han presentat deu empreses. Totes presenten la documentació i ara els serveis tècnics fan les valoracions segons els plecs de clàusules. I al migdia em reuneixo, juntament amb la Judith, amb l’empresa que prepara els casals d’estiu i Nadal, perquè ens presenta la programació per aquest Nadal, que serà molt xula!

El dimarts 16 de novembre al matí tinc dues reunions amb bisbalencs i bisbalenques, per temes diversos. I per la tarda amb un grup de veïns també.

I el dimecres 17 de novembre la Leo i jo, tenim la reunió per signar l’acta de delimitació del Papagai, una reunió telemàtica entre la Generalitat, l’Ajuntament de Sant Jaume i nosaltres. Un tema solucionat que vam iniciar fa uns anys. En uns dies l’explicaré detalladament.
I al migdia, comissió de seguiment del CDSOC (Consell de Direcció del SOC). Reunió telemàtica d’una hora on ens presenten l’avaluació del programa Ubicat.

Tres dies que semblen “fluixets” però on hi ha moltes hores de feina de tot l’equip!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari