12 i 13 de novembre: divendres i dissabte de reunions, maridatge a l’Ull de llebre i sopar de gala dels Nens del Vendrell

12 i 13 de novembre: divendres i dissabte de reunions, maridatge a l’Ull de Llebre, contacontes i sopar final temporada dels Nens del Vendrell

El divendres 12 de novembre al matí, vàries reunions amb ciutadans i ciutadanes i també amb empreses. Per cert, aquest migdia s’acaba el termini perquè les empreses interessades es presentin per la redacció del projecte de la fassina i, fins ara, se n’han presentat bastantes! La setmana que ve obrirem els sobres. Amb ganes de veure el projecte per poder-lo fer realitat!

Al vespre vaig al sopar maridatge que ha organitzat el restaurant Ull de Llebre, amb menjars de sempre i vins i caves Sanromà, de Vilarodona. És el primer que s’organitza després de la pandèmia i ens fa molta il·lusió, i molt més quan veiem el restaurant ple!!


Comencem amb els aperitius acompanyats pel vi blanc “Rustic 2020”, i els aperitius són un vermut diferent, coca d’escalivada i anxoves, escabetx de tonyina i croqueta de cua de bou. Seguim amb all cremat de rap amb gambes acompanyat del vi blanc “incorrecte 2020”, i després melós de vedella al vi negre, acompanyat del vi negre “125 2019”. I acabem amb unes postres delicioses de “músic a la nostra manera”, amb el vi escumós “rush vi 2020”.
Un sopar excel·lent amb una companyia immillorable, molts felicitats Josep i tot l’equip!

 

El dissabte 13 de novembre al migdia, em reuneixo amb l’associació de veïns del barri del Priorat, per uns dubtes sobre activitats i funcionament de l’entitat vers l’Ajuntament.

A quarts de sis de la tarda, cap al CMC amb sessió familiar de contacontes a càrrec de la Sherezade Bardají, on passem una molt bona estona!

I al vespre cap al Xaloquell, per assistir al tradicional sopar de final de temporada dels Nens del Vendrell. Molta il·lusió de poder celebrar aquest sopar després de dues temporades molt i molt dures pel món casteller, que ara els toca recomençar! Felicitats al president, Joan Huguet, i al cap de colla, Jordi Pellicer, per aquests dos anys al capdavant i tota la feina feta. Moltes gràcies per aquesta vetllada!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari