Dijous 11 de novembre: visita al polígon, reunions i postgrau en un dia plujós

Dijous 11 de novembre: dijous plujós amb visita a una empresa del polígon, reunions i tarda de postgrau

De bon matí van caient gotes i, durant tot el dia va parant i plovent poquet. Dia de tardor!

A les 9 del matí vaig amb la Paqui al polígon industrial les Planes Baixes, a l’empresa ID Logístics per les pràctiques que estan fent els alumnes del curs.
A l’octubre va començar el curs gratuït de coaching laboral i logística organitzat pel SOM Bisbal, la Cooperativa Actua i Incorpora (Fundació La Caixa). Es tracta d’una formació feta a mida per les necessitats de l’empresa, i que ofereix fer pràctiques al seu centre de treball, amb possibilitat d’aconseguir un lloc de treball.
Eren 20 alumnes i les pràctiques les van començar 17 persones aquest dilluns. Avui hi hem anat per parlar amb els responsables de l’empresa sobre aquestes pràctiques, les possibilitats de feina i futures actuacions i la veritat és que ha anat molt bé!
També hem pogut parlar amb uns quants dels alumnes que hi fan pràctiques. És molt important tota la formació feta a mida per les necessitats de les empreses del territori. Seguim!

Tornem a l’Ajuntament i, durant el matí, tinc dues reunions amb diversos ciutadans. Una reunió per tema del servei del bus i una reunió per tema d’obres.

De seguida som al migdia i vaig cap a casa per dinar aviat, ja que la sessió d’aquesta tarda del postgrau comença, com cada dijous, a dos quarts de quatre de la tarda.
Aquesta tarda la sessió és de “TIC al servei d e la ciutadania” amb l’Aleix Clarió on passem tres hores aprenent i compartint dubtes, coneixements i experiències.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari