Dimecres 10 de novembre: presentació dels miradors de la comarca i reivindicació dels alcaldes

Dimecres 10 de novembre: reunions, presentació dels miradors del Baix Penedès i consell d’alcaldes d’urgència

Aquest matí la Leo i jo ens reunim amb l’empresa que ens donarà el suport per avançar en el PAESC (plans d’acció per l’energia sostenible i el clima), grans projectes!
Després la Leo i jo anem amb la Judith i la Paqui al mirador de la Bisbal, dins el projecte turístic Miradors del Baix Penedès, del Consell comarcal del Baix Penedès ,amb el conseller de turisme Jaume Casañas al capdavant. Us animo a visitar-lo, i també als altres onze miradors de la comarca. La Judith i la Paqui han anat abans a la presentació oficial del projecte al Consell. Seguim amb grans propostes!

I per la tarda un Consell d’alcaldes d’urgència, després de saber que l’avantprojecte de pressupostos de la Generalitat 2022 no ha tingut en compte cap de les reivindicacions que hem anat demanant. Avui hem preparat un manifest i seguirem treballant per exigir els recursos que necessitem com a comarca!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari