Dijous 4 de novembre: Fira de l’ocupació, convocatòria de la Junta i postgrau

Dijous 4 de novembre: Fira de l’ocupació a l’Arboç, convocatòria de Junta de Govern i tarda de postgrau

A quarts de 10 del matí marxo, juntament amb la Judith i la Paqui, a la Fira de l’ocupació del Baix Penedès que se celebra a l’Arboç. Està organitzada per la Cambra de Comerç i Jove Baix Penedès, amb la col·laboració dels serveis d’ocupació dels municipis de la comarca i, per tant, també de SOM Bisbal. L’Arantzazu ja hi és des de primera hora i nosaltres arribem quan ja han fet la primera part.
Molts joves d’entre 16 i 29 anys de la comarca han vingut, i això ja és tot un èxit. Arribem a l’hora d’esmorzar, que aprofitem per parlar amb el Josep Oriol de la Cambra, la Susanna d’Adecco i molts altres professionals. Després venen les presentacions de les empreses i tenim el goig d’escoltar-los a tots, sobretot a la Cristina d’ID Logístics, de la Bisbal. És una gran oportunitat pels joves!

Tornem a l’Ajuntament i aprofito per signar i convocar la Junta de Govern pel dilluns que ve.

A quarts de quatre de la tarda em connecto, com cada dijous, al postgrau de la UPF de lideratge i governança local. Avui tenim tota la tarda en Toni Aira parlant de comunicació institucional i política. Per tant, una tarda que passa molt de pressa per totes les explicacions!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari