31 d’octubre i 1 de novembre: castanyada, halloween, Tots Sants i teatre

31 d’octubre i 1 de novembre: visita al cementiri, castanyada i halloween, dia de Tots Sants i sortida al teatre

El diumenge 31 d’octubre al matí, vaig al cementiri a deixar les flors. Ens hi trobem vària gent que durant aquests dies ho anem a netejar i posar flors. Passejar pel cementiri, a part de recordar els familiars i amics que hi reposen, penso en totes les vides i històries que s’hi guarden dels que van viure més o menys anys i que formen part de la nostra història. És un lloc de pau, dolor pels que ens quedem en recordar els que ja no hi són i també lloc de repòs pels que hi descansen.
Per la tarda a casa, amb un pot de llaminadures a punt per tota la mainada que passa disfressada demanant caramels. Sóc de castanyada, no de halloween, però també sóc realista en una costum forana que ha arrelat a casa nostra perquè és més divertida i, cal reconèixer, que els americans en saben de vendre’s! Per la nit a casa gaudint de la castanyada.

El dilluns 1 de novembre és el dia de Tots Sants. Comencem un nou mes, el penúltim de l’any!! I al calendari una foto molt xula del Raul Gallego.
Al matí anem passejant cap al cementiri, amb la família. Al migdia a casa a dinar tota la família menjant vedella i panellets de postres, com marca la tradició. La sobretaula no la fem massa llarga perquè marxem cap a Barcelona. Anem a veure l’obra de teatre “Assassinat a l’Orient Expres“, obra mestre d’Agatha Christie i adaptada als escenaris per Ken Ludwig, sota la direcció d’Iván Morales. Un repartiment de luxe encapçalat per l’Edurard Farelo fent d’Hercules Poirot, seguit de grans actors i actrius com el David Bagés, Anna Barrachina, Isabel Rocatti i Ruben Ametllé, més d’altres que no els coneixia i que actuen molt i molt bé.
Havent llegit el llibre i vist les dues pel·lícules del 1974 i del 2010, ja conec la història i no sorprèn el final. Però tot i així val molt la pensa l’obra de teatre per la interpretació i la posada en escena.
I cap a casa per continuar la setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari