Dijous 28 d’octubre: reunions, convocatòria de Junta, CDSOC i postgrau

Dijous 28 d’octubre: reunions, convocatòria de Junta extraordinària per demà, Consell de Direcció del SOC i tarda de postgrau

Aquest matí ben aviat, dono de menjar a les gallines, les més matineres! D’entrada s’estranyen veure’m perquè no sóc qui els hi acostuma a donar el menjar. Però quan veuen que tenen aigua, pinso, pa i enciam, ja es tranquil·litzen!!

A l’ajuntament començo reunions a les 10 del matí, amb l’empresa que ens edita la revista Torre de Guaita, per parlar del número de finals de novembre. Fem el llistat de temes i la distribució de la revista. No n’acabem una, que ja en comencem una altra, senyal que sempre hi ha notícies a explicar del que s’ha fet o es farà. Projectes de govern d’aquesta legislatura!

Després ens reunim amb una veïna per temes d’activitat. I marxo cap a casa per connectar-me al Consell de direcció del SOC, telemàtic. Un consell de direcció de dues hores amb 17 punts a l’ordre del dia: informacions, aprovacions, …
Quan acabo, signo per convocar la Junta de Govern extraordinària per demà al matí. El motiu és que l’enginyer ha acabat el projecte d’obra del canvi de la xarxa d’aigua del carrer Rossinyol del Papagai i, si no ho aprovem en els propers dies, no hi serem a temps per licitar-lo dins aquest any. Al convocar la junta aprofitem per posar-hi dues propostes més que tenim preparades.

Dino ràpid per poder-me connectar a dos quarts de quatre de la tarda a la sessió del postgrau. Avui seguim parlant i escoltant sobre comunicació amb en Toni Aira. Una tarda que passa ràpid!

Dijous gratificant de fer feina i aprendre!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari