8, 9 i 10 d’octubre: ACM, examen, Gaudí, gegants i teatre

8, 9 i 10 d’octubre: ACM, examen, conferència de Gaudí, gegants i teatre

El divendres dia 8 d’octubre al matí estic a l’Ajuntament amb diverses reunions. Al migdia vaig cap a casa i em connecto a la reunió d’executiva de l’ACM (Associació Catalana de Municipis), on el president, Lluís Solé, i la secretària general, Joana Ortega, ens exposen diversos temes. Quan acabem, dino ràpid perquè a quarts de quatre de la tarda em connecto per fer l’examen. És de Gestió pública, un dels blocs del postgrau en lideratge i governança local. Aquest tema és bastant espès!

El dissabte dia 9 d’octubre per la tarda, vaig a l’auditori del Centre Municipal de Cultura per escoltar i aprendre de la conferència que ens ofereix l’Anna Pou, dins les activitats d’art i territori. Avui ens parla sobre Gaudí i la seva obra. Una hora que passa volant!

I ja som al diumenge 10 d’octubre! Al matí marxem cap a la Granada del Penedès, per la trobada de gegants. Hi anem el Grup de geganters i grallers de la Societat, en la primer ai segurament única sortida d’aquest any! Mica en mica tot torna a la normalitat i ja hi ha ganes!


Després marxem cap a Barcelona a dinar i per la tarda a teatre. Anem a veure “T’estimo si he begut“, una obra a partir del llibre del mateix títol de

l’Empar Moliner. Ens fem un fart de riure! Molt recomanable!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari