Dijous 7 d’octubre: matí de renovació del carnet de conduir i reunions i tarda de postgrau

Dijous 7 d’octubre: matí de renovació del carnet de conduir i reunions i tarda de postgrau

Em vaig treure el carnet de conduir als 18 anys. Com que la selectivitat era a finals de juny, al juliol vaig anar a l’autoescola i a començaments de setembre aprovava la teòrica i vaig començar pràctiques. A finals d’octubre aprovava la pràctica. Per tant, aquest any amb 48 anys em toca renovar el carnet. Ja fa trenta anys que condueixo!! I la veritat és que m’agrada molt conduir.
En aquesta tercera renovació sempre em xoca la revisió i això que cada vegada he anat a un centre diferent. No és culpa dels centres sinó de la normativa, que trobo que hauria de ser una prova física (vista i oïda) més exhaustiva per renovar el carnet. Almenys aquesta és la meva opinió.

Quan arribo a la Bisbal vaig cap a l’Ajuntament. Tinc una reunió amb una bisbalenca i després reunions amb tècnics i regidors.
Dino aviat perquè a quarts de quatre de la tarda em connecto a la sessió d’avui del Postgrau en lideratge i governança local. Sessió molt interessant amb en Toni Aira que ens parla de l’estratègia i missatge polític. Unes classes molt amenes i distretes!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari