2 i 3 d’octubre: cap de setmana de Fira a la Bisbal

2 i 3 d’octubre: cap de setmana espectacular de Fira a la Bisbal!

El dissabte 2 d’octubre al matí, vaig a comprar als comerços bisbalencs i també m’escapo un moment al Vendrell per anar al Consell Comarcal. Ens han citat per fer les fotos dels consellers i conselleres comarcals per penjar al web. Quan torno a casa, segueixo amb la rutina dels dissabtes i també em connecto a la part en obert del Consell Nacional del Partit Demòcrata, escoltant l’Àngels Chacón.
Per la tarda, seguim amb els actes de la Fira amb el concert de “Lligabosc” organitzat per l’associació de Cors Antistiana, un gran concert gaudint de música tradicional!

I per la nit, concert de Fira a la Societat amb el Duet Alma, un grup que ja forma part de la família de la Societat. No podem ballar però cantem, gaudim de la música i de ballar un parell de cançons davant la cadira. Felicitacions a la Junta de la Societat per la organització!

El diumenge 3 d’octubre és el primer diumenge d’octubre i, per tant, la Fira. A les 9 del matí vaig a la plaça per ajudar a la Judith i la Paqui a preparar la parada de l’Ajuntament, elles ja fa una estona que hi són. Patim pel temps perquè la previsió és de pluja i el cel és negre. En un moment cauen quatre gotes i para i després, just quan anem a començar els parlaments a les 11 del matí, plou amb més força i para al cap d’una estona. A partir d’aquí tenim núvol, sol i calor però almenys ja no plou més i podem tenir una gran Fira amb molts visitants!
Arriben la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona Laura Roigé i en Jordi Cáceres, director de projectes de la Cambra i, en una estona, arriba en Ramon Riera president del Consorci de turisme del Penedès, d’on l’Ajuntament en formem part. Ens dirigeixen unes paraules i donem per inaugurada la Fira!


Amb la Laura, el Ramon i la Judith passem parada per parada per saludar i xerrar i, com qui no vol la cosa, passen ben bé dues hores!
Un agraïment a la Cambra de Comerç i al Consorci de turisme del Penedès per acompanyar-nos!
També es tic una bona estona amb en David Bonvehí, president del Partit Demòcrata, que no s’ha volgut perdre la Fira. Moltes gràcies per acompanyar-nos, ens ha fet molta il·lusió!

A part de les parades i les entitats, també tenim la tómbola de la parròquia on les voluntàries fa dies que treballen per tenir-ho tot a punt. A la Plaça Major hi ha jocs de fusta per totes les edats i també un racó amb animals (no són de veritat!) per recordar la Fira antiga.
Anem a dinar al restaurant Ull de Llebre per celebrar la Fira i també Sant Rafel i després, torno a la Fira.

Per la tarda segueix havent-hi gent i molt bon ambient. A les 7 de la tarda gaudim del concert del grup Lauzeta amb humor, bones veus i música folk, tradicional i irlandesa. Si algun dia els podeu anar a veure, aneu-hi!
Acabem el concert i anem a fer el sorteig dels 3 lots de productes bisbalencs entre les butlletes del “rasca i guanya” no premiades. I donem els premis a la Magdalena, el Martí i la Màxima. Moltes gràcies per participar i felicitats pels premis.

I cap a casa després d’un gran cap de setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari