dimecres 29 i dijous 30 de setembre: últims dies de mes amb reunions i postgrau

29 i 30 de setembre: acabant el setembre amb reunions, comissió de seguiment i postgrau

El dimecres 29 de setembre començo el dia donant la benvinguda a una nova família bisbalenca, benvinguts!
Després em connecto a la comissió de seguiment del SOC (servei d’ocupació de Catalunya) com a representant de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Ens expliquen i parlem de diversos programes i convocatòries.

El dijous 30 de setembre al matí amb vàries reunions. Per la tarda em connecto des de casa a la sessió del postgrau en lideratge i governança local. Avui amb en Joel Codina que ens parla de la campanya electoral. Molt interessant!

Aquests dies són una mica decepcionants per temes engegats i a engegar que costen d’avançar, i el motiu principal és que el funcionament i normativa d’un ajuntament és totalment diferent a la vida real amb un altre ritme. I això desespera perquè poc s’hi pot fer! Sort que formo part d’un gran equip de govern, fent pinya amb la Judith, la Leo, el Feliu, la Paqui i el Félix!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari