Dimarts 28 de setembre: matí a l’ACM i tarda de reunió de l’equip de govern

Dimarts 28 de setembre: matí a l’ACM i tarda de reunió de l’equip de govern

Al matí agafo al tren a Barcelona per assistir a l’acte constituent del Consell Assessor de dinamització econòmica de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Com a responsable de l’àmbit d’economia, indústria, ocupació i economia circular, participo amb altres companys i tècnics del territori d’aquest consell que avui encetem
Dues hores de reunió on ens situem i plantegem temes a treballar per crear estratègies compartides en el món municipal per la dinamització econòmica. Una sessió molt interessant i que té molt de recorregut!

Per la tarda tenim la reunió setmanal de l’equip de govern, de repàs de temes que tenim sobre la taula i propostes que van traient el cap. El secret és treballar, treballar i treballar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari