25 i 26 de setembre: “rasca i guanya” i cinema Gaudí amb “La dona il·legal”

25 i 26 de setembre: cap de setmana amb la campanya comercial “rasca i guanya” i cinema Gaudí, amb el director Ramon Térmens

El dissabte 25 de setembre al matí vaig a comprar, com sempre, amb una novetat: estem a la campanya comercial per la Fira, on per compres superiors a 10€ els comerços donen un rasca i guanya. La gràcia és rascar al mateix comerç i comprovar si tens premi o no, i comentar-ho amb la gent!
Em toca un premi, quan compro a Cal Pere Busquet, i és una barra de quart al forn Aresmar. Al migdia la vaig a buscar, gràcies Nina!

Diumenge 26 de setembre comencem una nova temporada al cicle Gaudí de cinema en català. Avui amb un cartell de luxe, la pel·lícula “la dona il·legal” amb la presència del director Ramon Térmens.
Avui l’entrada és a càrrec de l’Associació de dones la Roca Foradada. Abans de començar, li donem la benvinguda i el director ens fa una breu introducció. Mirem la pel·lícula, una pel·lícula totalment recomanable, explica històries reals d’immigrants sense papers, d’abusos als centres d’immigració, d’emocions, de desesperació i també d’esperança. Felicito al director per la pel·lícula, pels actors i actrius, el relat, …
I a l’acabar, fem una taula rodona per parlar-ne. Comptem també amb dues treballadores del Consell Comarcal, la Susanna d’immigració i l’Anna d’igualtat, que ens expliquen què els ha semblat la pel·lícula i com viuen aquests casos el dia a dia. El públic assistent també hi diu la seva.
Tarda rodona!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari