23 i 24 de setembre: dijous i divendres de reunions, postgrau, inici de la campanya de la Fira i manifest en suport del president Puigdemont

Dijous i divendres 23 i 24 de setembre: reunions, postgrau, comença la campanya de la Fira, benvinguda a nous empadronats i concentració en suport del President Puigdemont

El dijous 23 de setembre al matí comença amb pluja. Una pluja fina i maca que és la millor per la terra. A l’Ajuntament, tinc vàries reunions al despatx amb ciutadans i ciutadanes per temes diversos. Després anar tancant temes i signant propostes per la convocatòria de Junta de Govern per dilluns que ve.

Per la tarda, com cada dijous, em connecto a la sessió de postgrau en lideratge i governança local. Avui amb la Núria Escalona que ens parta de l’e-administració com a eina.

El divendres 24 de setembre al matí, també vàries reunions amb la ciutadania i amb empreses. Al migdia, dono la benvinguda a una nova família empadronada d’aquest estiu. Són nous empadronaments però ja era una segona residència, per tant, ja coneixen el municipi. Benvinguts oficialment!
Després acompanyo a la Judith, com a regidora de comerç, a visitar uns quants comerços en l‘inici de la nova campanya de comerç per la Fira, després de vàries sessions de formació. Una campanya que seguir que té molt d’èxit, en aquest enllaç trobareu tota la informació. Quan anem als comerços ens comenten que la clientela està encantada amb el rasca i guanya que els hi donen quan compren per import superior a 10€. Una feina constant, amb energia i empenta per part de la Cambra de Comerç, la Judith i tots els comerços i establiments participants!

I per la tarda organitzem ens sumem a la concentració que ha organitzat l’AMI (Associació de Municipis per la Independència), davant els ajuntaments, per donar suport al President Puigdemont. Hi ha força públic tot i haver avisat avui mateix, però el motiu és prou greu per ser-hi! Aquí teniu el manifest que llegeixo acompanyada per l’equip de govern i molts bisbalencs i bisbalenques:

MANIFEST DE SUPORT AL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, CARLES PUIGDEMONT
La repressió contra els líders polítics catalans no ha finalitzat amb l’indult i la posada en llibertat del presos polítics. La realitat és que continua la persecució contra els independentistes catalans amb moltes i diverses causes obertes encara. Avui la tenim present, ben viva, ferotge i sense límits ni normes democràtiques.
El president de la Generalitat de Catalunya, a l’exili, Carles Puigdemont, va ser detingut la passada nit per la policia italiana i fa poques hores hem sabut que quedarà en llibertat sense mesures cautelars per part de la cort d’apel•lació de Sàsser, a Sardenya, a l’espera de la resolució de l’euroordre. Aquest fet, que ens alegra profundament demostra, però, que el joc brut i les trampes per part de l’Estat Espanyol continuen. Un estat amb un llindar democràtic precari i que només actua amb un gran sentiment de venjança i d’odi cap al nostre poble i cap als nostres líders polítics. Amb la posada en llibertat del president Puigdemont, que mai hauria d’haver estat detingut, l’Estat Espanyol cada vegada està més sol a Europa, davant les seves argúcies legals per destruir el legítim clam d’un poble que vol exercir els seus drets.
Aquestes maneres de fer no ens venen de nou, però no per això cada vegada que ens trobem cara a cara amb aquesta realitat, no deixa de sorprendre’ns fins on pot arribar la seva manipulació i com d’immens pot ser el seu atreviment amb organismes internacionals.
El poble de Catalunya i els i les electes que el representem no ens cansarem mai de defensar els nostres drets i llibertats, ho hem fet en els darrers 10 anys i ho farem tot el temps que calgui. No cedirem, no ens farem enrere, no permetrem que tots nosaltres visquem en un Estat que ens considera ciutadans de segona, que vol sotmetre la nostra identitat amb trampes jurídiques i amb la imposició d’una justícia inquisitorial, on l’enemic és culpable i l’amic rep tots els favors.
Avui, un cop més, ens trobem novament al carrer, davant els Ajuntaments, que són les institucions que vetllem, des de tots els racons de Catalunya, perquè es pugui viure en llibertat. Hem sortit a les places centenars de vegades i ho farem tants cops com sigui necessari. Avui ens posem al costat del President i eurodiputat Puigdemont i continuem demanant a la justícia europea que protegeixi la seva llibertat que és la nostra.
Continuem endavant amb el nostre projecte de país, amb la construcció de la República Catalana. I ens alçarem totes les vegades que sigui necessari per arribar al nostre objectiu.
Tot el suport president Puigdemont i visca Catalunya Lliure!

Seguirem lluitant per la democràcia i la llibertat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari