Dimecres 22 de setembre: tardor, reunions, Fira i Consell Comarcal

Dimecres 22 de setembre: començo la tardor amb mesa social, últims passos per la campanya de la Fira i Ple al Consell Comarcal

Comencem el matí amb la mesa social, dirigida per la regidora de benestar social. També hi assisteixen les assistentes socials i la tècnica d’ocupació. Feia dos mesos que no en fèiem i ara tornem a engegar les reunions mensuals, que són molt importants en aquesta regidora per coordinar serveis socials, ocupació i regidoria. Molt bona feina per totes les parts!

Seguim amb feina d’Ajuntament fins al migdia, que venen la presidenta de la Cambra de Comerç Laura Roigé i el director de projecte, el Jordi Cáceres. El Jordi és qui coordina la formació per comerços i la campanya de la Fira que comença divendres. Molt bona feina que es demostrarà en aquesta campanya, on tots els comerços i establiments hi participen amb moltes ganes i il·lusió!
Amb la Judith, que és la cap d’aquestes accions de dinamització, anem pels comerços per repartir-los el programa, llistats i “rasques”, tot a punt pel divendres!

A 2 quarts de 8 del vespre tenim Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès que, pel gran nombre de consellers comarcals i l’espai limitat, el fem telemàtic. Tinc ganes que les Juntes de govern ,Consells d’alcaldies i Plens del Consell siguin presencials, per poder veure’ns les cares, xerrar, … Esperem que sigui ben aviat!
El Ple d’avui té 30 punts a l’ordre del dia comptant la part resolutiva de propostes, ratificacions, dictàmens, donar compte d’acords i precs i preguntes. El Ple s’acaba uns minuts abans de les nou del vespre. Destaco que avui entren quatre consellers nous, per canvis que s’han fet, i entra la Ingrid Salas de Bellvei, al grup comarcal de Junts. Benvinguda Íngrid!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari