Dimarts 21 de setembre: matí a Domenys Ràdio per parlar de la MAT i vespre al 20è aniversari d’AMTU

Dimarts 21 de setembre: matí a Domenys Ràdio per parlar de la MAT i tarda al 20è aniversari d’AMTU

Abans de 2 quarts de 10 del matí sóc a Domenys Ràdio, a Sant Jaume dels Domenys, convidada per la periodista Lourdes Meroño per participar de la primera tertúlia política de la temporada parlant de la MAT. Hi sóc amb el Marc Palau, alcalde de Sant Jaume dels Domenys i, connectat, també intervé l’alcalde d’Olèrdola Lucas Ramírez. Parlem poc més d’una hora sobre aquest macroprojecte per part d’una empresa privada, que ens travessa els municipis, per portar energia sostenible de l’Aragó a l’Àrea Metropolitana I per fer-ho es trinxa el territori. Esperem que no tiri endavant, i hi treballarem tots alhora.
Una bona estona a la ràdio, gràcies!
Torno a l’Ajuntament i seguim amb reunions amb veïns i amb l’associació de la Miralba.

A quarts de 8 de la tarda, la Paqui i jo marxem cap a Sitges per assistir al 20è aniversari de l’AMTU (L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà).
Hi assistim amb la resta de municipis associats a l’entitat, parlem amb els que coneixem i, al seure per sopar, coneixem gent nova amb qui compartim experiències i anècdotes. Comparteixo taula amb l’alcalde de Masquefa, que ja conec, i amb dues alcaldesses que no coneixia i amb qui compartim una molt bona conversa: l’alcaldessa de Vilanova del Camí i l’alcaldessa de Vilanova del Vallès.
Els parlaments són a càrrec de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i del vice-president de la Generalitat, Jordi Puigneró. Un vespre molt agradable!
L’Ajuntament estem adherits a l’AMTU des del 17 desembre de 2018. L’AMTU és una associació de municipis d’àmbit nacional català, que treballa per la millora de la mobilitat i de les infraestructures de transport públic d’arreu de Catalunya.
L’AMTU dona suport tècnic, jurídic i administratiu als seus associats en matèria de mobilitat, infraestructures i transport públic. Moltes felicitats i esperem que tingui una vida llarga!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari