18 i 19 de setembre: cap de setmana de jornada municipalista del Pdecat i de la festa de l’Associació de la Gent Gran

18 i 19 de setembre: cap de setmana de jornada municipalista del Partit Demòcrata i de la festa de l’Associació de la Gent Gran

El dissabte al matí el Joan, la Judith, el Jordi, el Quim i el Josep Anton, anem cap a Mollerussa per participar de la jornada municipalista “Horitzó 2023” del Partit Demòcrata.
A les 10 del matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ens dóna la benvinguda i ens presenta la jornada d’avui.
Després comença la primera taula de debat, on hi participo juntament amb la Montserrat Candini alcaldessa de Calella, Rosa Pujol,alcaldessa d’Aitona, Adrià Camino alcalde de Castellví de Rosanes i la moderadora, Sònia Valero alcaldessa de Bellmunt d’Urgell. Debatim sobre la llibertat, ordre públic i civisme, la gestió de l’espai públic. Un plaer haver-hi participat!
Després és el torn del Joan Eroles alcalde de Preixens, que ens explica com accedir als Fons Europeus Next Generation, des del món local. La veritat és que ho explica molt bé i resol dubtes!
I per acabar les taules de debat, conversa amb la secretària general Àngels Chacón sobre com afrontar les properes eleccions municipals. Hi intervenen també diferents presidents de vegueries del partit.
I la cloenda a càrrec de l’alcalde de Mollerussa i de l’Àngels Chacón.
Al sortir aprofitem per saludar a amics i coneguts que feia temps que no ens vèiem, i també comentem el que s’ha anat parlant a la jornada. Un matí ben aprofitat!

El diumenge 19 de setembre a la tarda, l’equip de govern assistim convidats a la festa de la Gent Gran. L’any passat no la van fer per la Covid però enguany, amb mascaretes i tots els assistents vacunats, s’animen a organitzar-la sense menjar ni beure i tothom assegut. Sempre donen plaques commemoratives als socis i sòcies que han fet vuitanta anys i aquest any en donen als que van fer vuitanta anys l’any passat i als que els han fet aquest any. Moltes felicitats Josep Ma, Quimet, Maria, Cisqueta, Antònia, Joaquin, Alfons, Rosa Ma, Salvador, Joan, Cisco, Juan Antonio, Anton i Joan!
La Teresa, presidenta de l’Associació parla i després la Paqui, com a regidora de gent gran, ens dirigeix unes paraules. Seguidament comença el concert del duet “Solfa” amb els bisbalencs Rita i Àlex. Gràcies per fer-nos passar aquesta bona estona!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari