Dijous 16 de setembre: visita al subdelegat del Govern de representants dels municipis afectats pel projecte de la MAT i assemblea general ordinària de la Mancomunitat de l’Albornar

Dijous 16 de setembre: visita al subdelegat del Govern de representants dels municipis afectats pel projecte de la MAT i assemblea general ordinària de la Mancomunitat de l’Albornar

Aquest matí vaig, juntament amb el Joan Sans alcalde de l’Arboç i president del Consell Comarcal del Baix Penedès, i en Marc Palau alcalde de Sant Jaume dels Domenys, a una reunió a la subdelegació del Govern a Tarragona, juntament amb representants de les altres comarques afectades pel projecte de la MAT. Ens hem reunit amb el subdelegat, el Sr. Joan Sabaté, a qui li hem lliurat les al·legacions que alguns municipis ja han presentat i que d’altres presentarem aviat. Hem mostrat el nostre rebuig al projecte i li demanem una reunió amb la ministra d’indústria i la de transició ecològica
Ha estat una reunió profitosa i al sortir, amb els mitjans, hem pogut expressar el rebuig unànime de les administracions locals.

De Tarragona torno cap a la Bisbal per connectar-me, amb la Judith i la Leo, a l’assemblea general ordinària de la Mancomunitat de l’Albornar. Ens connectem els municipis que en formem part, que són Albinyana, Santa Oliva, Banyeres i la Bisbal. L’assemblea d’avui té cinc punts a l’ordre del dia, que comentem i votem.

Seguim treballant per la Bisbal i pel Penedès!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari