Dimarts 14 de setembre: FEGP, polígon i equip de govern

Dimarts 14 de setembre: acompanyant a la FEGP a la Bugaderia Neutral i reunió d’equip de govern

El dimarts a mig matí, la Judith i jo acompanyem a la Neus Lloveras, presidenta de la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès) i la Rosa Jorba directora de la FEGP a visitar l’empresa bisbalenca Bugaderia Neutral. Parlem amb l’Àngels i el Domènech, grans empresaris i grans persones!
A la Neus la conec com alcaldessa, companya de partit i presidenta de l’AMI, que aquesta legislatura ja ha deixat la política i es dedica de ple a la seva feina empresarial i, a part, a presidir la FEGP. La Neus va ser la pregonera de la festa dels 3 Tombs fa uns anys.
Avui expliquen en què consisteix la federació, parlem de la situació de la covid, la situació de la comarca,… una xerrada molt interessant.

I per la tarda l’equip de govern fem la reunió periòdica de l’equip de govern, començant a encarar el pressupost de l’any que ve!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari