Diumenge 12 de setembre: commemoració de la Diada a la Bisbal amb sardanes i l’actuació d’en Manu Guix

Diumenge 12 de setembre: commemoració de la Diada a La Bisbal amb sardanes i l’actuació d’en Manu Guix

A quarts d’11 del matí anem a la pista a posar cadires per les sardanes. A les 11 del matí comença a tocar la cobla Cossetània i a ballar sardanes la cola sardanista de la Lira. Nosaltres també sortim a ballar, posant-nos gel a les mans al començar i a l’acabar. Quina il·lusió tornar a ballar sardanes!!
El temps ens permet fer tota la ballada de sardanes.

A quarts de cinc de la tarda el cel es comença a enfosquir i decidim que l’actuació del Manu Guix es faci a la sala de la Societat. Potser al final no plou però no volem estar patint tota la tarda per si plou, i no només per si hem de suspendre l’actuació sinó pel tot el muntatge que porten.
Per tant, anem a col·locar cent-quaranta cadires a la sala.
Abans de començar l’actuació, llegeixo el manifest de la Diada, el manifest municipalista de l’ACM, i aprofito per donar les gràcies als tècnics de so i llum que, després d’una hora de muntatge a la pista, els hem fet desmuntar i tornar a muntar a la sala. I un agraïment molt especial a la Societat, al president Josep Pascual per ser-hi tota la tarda per prearar-ho i al Jordi Ferran M i el Jordi Ferran V per ajudar els tècnics i tenir-ho tot a punt.
El concert d’en Manu Guix, espectacular! d’aquells que no et faria res que duressin hores i hores i hores… Si teniu ocasió d’anar-hi, no us ho perdeu!

Diumenge espectacular!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari