Divendres 10 de setembre: més reunions de la MAT, celebració de casament civil i Diada comarcal a Albinyana

Divendres 10 de setembre: més reunions de la MAT, celebració de casament civil i Diada comarcal a Albinyana

Aquest matí la Judith i jo atenem a set veïns més , propietaris de parcel·les que podrien estar afectades pel projecte de la MAT. Ara ja estem d’aquestes reunions, però seguim treballant per aturar aquest projecte!
A les dotze del migdia tinc el goig de celebrar el casament civil de dos joves bisbalencs, l’Ivan i la Naiara. Moltes felicitats parella!

Per la tarda va plovent però s’atura just quan han de començar els actes comarcals de la commemoració de la Diada Nacional. Enguany és a Albinyana.
Primer, a la sala polivalent de l’escola vella, l’alcalde Quim Nin inaugura l’exposició “Joan Perucho. Creació, imaginació i bon gust“. Una exposició de sis plafons on fa repàs per la seva vida i ens apropa una mica més a la seva figura.
Després sortim fora, on el Joan Sans, president del Consell Comarcal, llegeix la Glossa de la Diada. Hi assistim consellers i conselleres comarcals, alcaldes i alcaldesses de la comarca i veïns i veïnes d’Albinyana.


A l’acabar bona part dels assistents anem al pati de l’escola per gaudir de la música jazz d’Andrea Motis Trio. Els havia escoltat en un concert a l’auditori Pau Casals, i sempre és un goig gaudir de la seva música i veu. M’han agradat sobretot, perquè m’ha sorprès la barreja dolça amb el jazz, la versió que han fet de la cançó “Alegria” d’Antonia Font, i de “Louisiana o els camps de cotó” dels Amics de les Arts. Felicitats a l’equip de govern d’Albinyana per la organització i per compartir-ho!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari