Dimecres 8 de setembre: reunions per la MAT, comissió de seguiment del SOC i Junta de Govern del Consell Comarcal

Dimecres 8 de setembre: reunions per la MAT, comissió de seguiment del SOCi junta de govern del Consell Comarcal

Aquest matí assisteixo a tres de les sis reunions que tenim amb propietaris afectats pel projecte de la MAT. Els exposem com els afecta a la seva finca o finques i com ha anat el procés fins ara e l’exposició del projecte. És molt important que tothom conegui aquest avantprojecte, sobretot els que en són presumptes afectats directes.

Entremig de les reunions, em connecto a la comissió de seguiment del SOC com a representant de l’ACM. És la primera comissió de seguiment després de les vacances d’estiu. Són dues hores de reunió on ens exposen diferents convocatòries i projectes, i també la programació de les properes comissions de seguiment i consells de direcció.

Per la tarda, Junta de Govern telemàtica del Consell Comarcal. El punt principal és el projecte de la MAT per la comarca, tant la presentació d’al·legacions com altres aspectes. Fem front comú comarcal contra aquesta proposta!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari