Dijous 9 de setembre: dia de postgrau, convocatòria de Junta i concert dels Manel a St. Sadurní

Dijous 9 de setembre: reprenem el postgrau amb classe presencial a la UPF, convocatòria de Junta de Govern i concert dels Manel a Sant Sadurní

A les 8 del matí torno a agafar el tren per anar a les classes del postgrau en lideratge i govern local a Barcelona, a la Universitat Pompeu Fabra, organitzat per l’ACM, després de parar les classes durant el mes d’agost. Avui les classes són de luxe i les gaudeixo molt!
Comencem amb dues hores amb en Toni Aira, amb estratègia i missatge polític i continuem una hora amb la Núria Escalona amb l’e-administració com a eina. Fem un descans de 15 minuts i seguim amb en Quim Barnola que ens parla dels equips de confiança, gabinet de premsa i la relació amb els mitjans.

Parem per dinar i aprofitem per parlar amb els companys i companyes sobre l’estiu, les vacances, les Festes Majors, projectes, … Dinem a la terrassa de la UPF, com tots els dies que tenim classe presencial.
I per la tarda tenim dues hores de classe amb en Jordi Sauret, que ens explica com llegir les enquestes. Tant pels temes com per com ens ho expliquen, he après molt i se m’ha passat el dia volant!
I, durant el matí, vaig signant propostes i la convocatòria de la Junta de dilluns que ve.

Agafo el tren fins a Calafell i, quan agafo el cotxe per tornar a casa, cau un aiguat dels que espanten! Sort que no hi ha incidents per aquí la comarca però està fent unes pluges curtes i fortes que Déu n’hi do!

El dijous no s’acaba perquè, amb la Judith, anem al concert dels Manel a Sant Sadurní d’Anoia, per les Fires i Festes. Saludem a l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Ma Ribas, i gaudim d’un concert que em sorprèn moltíssim! M’agrada molt la música dels Manel i tenia curiositat per saber com serien els concerts i, la veritat, és que ha estat una passada!

Dijous profitós i divertit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari