Dimarts 7 de setembre: matí al polígon, a la notaria i de reunions i tarda a Reus per rebutjar el projecte de la MAT

Dimarts 7 de setembre: matí al polígon, notaria i reunions amb afectats per la MAT i tarda a Reus amb els municipis afectats per la MAT

A quarts de 9 del matí entro a l’empresa del polígon de logística que porta la distribució de Kiabi, per fer visita a l’empresa i parlar de temes de formació. És una nau impressionant per gran i per la distribució de les feines, del gran nombre de personal que hi treballa, … Una empresa on hi treballen molts bisbalencs i bisbalenques.
Ja que sóc al polígon aprofito per veure de prop les obres de la nova nau que s’està construint.

I del polígon vaig cap al Vendrell, per signar a la notaria uns poders per procuradors. És per les mesures cautelars del contenciós presentat per un grup de la oposició i que, havent-les denegat per part del jutge, ara ho recorren. Aquestes mesures cautelars són les que van demanar dient que les obres del poliesportiu municipal no comencessin fins que es resolgués el contenciós. Nosaltres seguim endavant que el que volem és que el municipi tingui un pavelló esportiu per practicar tot tipus d’esport!
Al tornar a l’Ajuntament, la Judtih i la Leo ja han fet una reunió amb propietaris i ara en fem dues més. Anem citant propietaris de parcel·les afectades pel projecte de la MAT, perquè sàpiguen quines són.

I per tarda, cap a Reus! Entre al Palau Bofarull, al carrer Llovera que per dins és espectacular! Al saló noble del palau, assisteixo a la roda de premsa conjunta entre les diferents administracions del territori afectades pel projecte de la MAT, per presentar les al·legacions contra aquest projecte i mostrar el rebuig de tots els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats.
Hi assistim la presidenta de la Diputació, els presidents i presidentes dels Consells Comarcals de la Terra Alta, la Ribera d’Ebre, el Priorat, el Baix Camp, l’Alt Camp, el Baix Penedès i l’Alt Penedès, i els alcaldes i alcaldesses afectats. Al sortir fem fotos: una amb tots els assistents, una amb els municipis afectats de la Vegueria Penedès i l’última amb la comarca. Esperem que, a part de la presentació d’al·legacions per part dels ajuntaments i dels particulars, actes com aquest ajudin a visibilitzar-ho.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari