Dilluns 6 de setembre: matí a Cunit i tarda entre al·legacions i informació sobre el projecte de la línia MAT

Dilluns 6 de setembre: entrevistant l’alcalde de Cunit, signatura d’al·legacions, recollida d’al·legacions i reunió d’equip de govern

Començo la setmana a Cunit. Del postgrau que faig, tenim un treball final en grup i s’ha d’anar treballant. Avui entrevisto el Jaume Casañas, alcalde de Cunit, com a municipi turístic i el seu futur. Com sempre que parlo amb el Jaume, aprenent molt! Gràcies Jaume!
Avui fa un bon dia i la platja està tranquil·la, amb poca gent, i et transmet sensació de pau. Bon començament de setmana!

Després a l’Ajuntament, signo i presento les al·legacions com a particular, perquè no es porti a terme el projecte de la MAT que ens travessa el municipi i malmet el paisatge, la fauna i l’activitat. A part, que no es pot justificar com a sostenible una energia que d’origen és renovable però que la infraestructura de quilòmetres per arribar a l’àrea metropolitana, la fa insostenible.

Per la tarda també vaig una estona al CMC, on voluntaris de la plataforma estan informant sobre aquest projecte i donant còpies d’aquestes al·legacions. Moltes gràcies per la vostra tasca! Després amb la Judith comencem les reunions amb els propietaris afectats per aquest projecte, per donar-los informació.

I acabo el dia amb reunió d’equip de govern, per començar la setmana i organitzar el mes de setembre. Un mes que comencem amb molta força!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari