2 i 3 de setembre: dijous i divendres amb reunions, sorpresa a TV3, casament civil i llibre

2 i 3 de setembre: dijous i divendres amb reunió contra la MAT a Sant Jaume, la Roser a TV3, casament civil, reunió Covid i començo llibre

El dijous 2 de setembre al migdia miro la sèrie “Com si fos ahir” i sempre m’ho miro per TV3 a la carta perquè no estic al dia. El capítol d’avui és el de fa dos dies i la meva sorpresa és veure la bisbalenca Roser Bundó a la sèrie! Gran actriu la Roser!!

A les 8 del vespre la Judith i jo som a la reunió que ha convocat l’Ajuntament de Sant Jaume, amb la plataforma de “no a la MAT”. Hi anem convidades per l’alcalde de Sant Jaume, el Marc, en un tema que afecta als dos municipis. Torno a dir, com en el bloc del dia del Ple, que no és sostenible portar energia renovable de l’Aragó a Barcelona trinxant el Penedès. Felicitats als organitzadors de la reunió de Sant Jaume!

El divendres 3 de setembre al matí tinc el goig de celebrar el casament civil del Joan i l’Emilie, a la sala de plens. Felicitats parella!

Al migdia la reunió periòdica amb alcaldes i alcaldesses de la Vegueria Penedès, salut i el Procicat, pel seguiment de la Covid i la vacunació. Esperem que continuï baixant com fins ara el nombre d’infectats i que continuï pujant el nombre de vacunats.
Al vespre acabo el llibre de la Isabel Clara Simó “El teu gust“, que m’ha agradat però no m’ha convençut. Ara començaré “La dona de la seva vida” de Xavier Bosch.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari