Dimecres 1 de setembre: dia plujós amb reunions i consell d’alcaldes, i comento sèries de TV

Dimecres 1 de setembre: comencem el mes mes amb núvols i pluja, reunions i projectes i consell d’alcaldies del Consell Comarcal

Comencem el mes de setembre com si fóssim a la tardor: núvols, pluja fina i frescor. M’agrada aquest temps! però segur que en uns dies tornem a la calor i xafogor de setembre.
Tot el matí a l’Ajuntament amb reunions internes de projectes començats o per començar, amb moltes ganes que es vagin veient!

I per la tarda Consell d’alcaldies del Consell Comarcal, el primer després d’estiu. Estem més d’una hora comentant i debatent temes comarcals: energia, curs escolar, …

M’agradaria parlar aquí sobre sèries de televisió. Aquests últims anys només seguia les sèries del migdia de TV3 i cap més, sobretot per manca de temps i perquè tampoc tenia canals de pagament de televisió.
A casa tenim un canal de sèries i pel·lícules que no és de pagament però no m’hi havia aficionat.
Ens els mesos de pandèmia quan estàvem tancats a casa vam anar mirant sèries i, a partir d’aquí m’he anat acostumat a mirar un capítol cada dia d’alguna sèrie i n’he descobert algunes que m’han atrapat! Segur que algunes de les comentaré són de fa anys i jo les he descobert ara.
Vam començar per tornar a mirar una sèrie que havien fet a TV3 i que era molt divertida: “The nanny” i en versió original, boníssima!
També vam mirar “Se ha escrito un crimen“, tots els capítols i encara que és antiga és una sèrie que enganxa molt. Després ens vam enganxar a “Downton Abbey” que és de les millors tant per l’ambientació, com per la història, la interpretació, … I vaig començar “El ala oeste de la Casa Blancaque no havia vist i és molt i molt interessant.
Vaig continuar amb “Isabel“, sobre la vida de la reina Isabel de Castella i em va agradar també, on bona part dels actors i actrius són catalans. Amb la família anem mirant de tant en tant “7 vidas“, per riure una estona. Em vaig mirar la primera temporada de “Leonardo” sobre la vida de Leonardo da Vinci i està bé.
I ara m’ha captivat “El cuento de la criada“, que me n’havien parlat molt bé però quan comences hi entres de ple!
Semblen moltes però miro un capítol cada dia o quasi cada dia i no començo una sèrie fins que no he acabat la que em mirava. I miro sèries sense deixar de llegir per la nit!! I si les sèries fossin doblades en català ja seria la perfecció!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari