28 i 29 d’agost: últim cap de setmana d’agost mogut però amb bon final

28 i 29 d’agost: cap de setmana en principi tranquil, en realitat mogut però amb un final feliç

Els plans per aquest cap de setmana eren dissabte al matí anar a comprar, sopar a Mas Llagostera, diumenge anar a la piscina perquè és l’últim dia i la resta del dia tranquil.
A la pràctica ha sigut més mogudet!

El dissabte 28 d’agost al matí com la majoria de dissabtes vaig a comprar als comerços locals, per quasi tota la setmana.
A la tarda parlo amb Mossos i m’expliquen el desplegament de recerca d’una dona desapareguda fa uns dies, que no és de la Bisbal. Comenten que és a títol informatiu i que no fem res, si necessiten quelcom que ja ens trucaran. Per tant, segueixo amb el dissabte.

Anem a la nit de tapes i vins a Mas Llagostera, en un entorn preciós i penedesenc, amb bona música, menjar deliciós i vi excel·lent del Jané Ventura. La música de jazz és a càrrec del grup de la comarca Jazz Attack Band Quartet, amb bon ritme!
Les tapes boníssimes, superant-se cada vegada més: les braves de la factoria de Mas Llagostera, carpaccio de bacallà amb oliva de kalamata, caneló de sípia amb la seva muselina, assortit de croquetes, coca de secret, cassoleta de melós amb ratafia i postres de nata. I tot això maridat amb vins i caves del Jané Ventura. Una nit ideal, tot i que a mig sopar em truquen de bombers de Tarragona per demanar un espai per assentar la base per la recerca.

Van cap a l’escola (on es va fer l’envelat de Festa Major) amb el servei d’informació i inspecció municipal, i després la Judith i jo hi anem per si necessiten alguna cosa.
Des de bombers van muntant tot l’operatiu per poder seguir amb la recerca tan bon punt surti el sol. Amb tot això anem a dormir tard.

El diumenge 29 d’agost a 1 quart de 9 del matí la Judith i jo anem cap al centre d’operacions per si necessiten quelcom. Els informem que publicarem a les xarxes que se segueix la recerca de la dona desapareguda, més que res perquè sàpiguen que quan vegin l’helicòpter i patrulles, sàpiguen el motiu. Tot i així, quan surt publicat, no em puc creure que unes poques persones (per sort la majoria tenen seny!) posen en dubte aquesta informació com donant a entenent que tot l’operatiu és per alguna altra cosa. No m’ho puc creure!
Anem a buscar uns quants entrepans perquè es queden curts amb el que porten i ja marxem cap a casa. En aquells moments arriben de l’ADF Clot de Bou per participar també en la recerca.

Al migdia torno al centre d’operacions per si hi ha novetats i per si necessiten aigua, menjar, cafès, … i m’informen que fa una estona que han trobat la dona sana i estàlvia, quina bona notícia! Tinc ocasió de parlar amb els caps de bombers i recerca i felicitar-los personalment per la feina feta. En vint-i-quatre hores han fet la recerca amb èxit, amb un ampli dispositiu, gràcies al cos de bombers i de Mossos, especialment el grup caní de recerca, el GROS India, el GRAE, l’helicòpter, les ADF Clot de Bou i de l’Alt Penedès Garraf i al servei d’informació i inspecció municipal.
Ara l’han traslladat a l’hospital, seguint el protocol. El més important és que l’hagin trobat en vida el més aviat possible.

I a casa a punt de dinar comencem a sentir una olor de plàstic cremat. Sortim i veiem foc i un fum negre. De seguida venen efectius de bombers i apaguen el foc, que ve d’un camionet que portava ferralla al punt verd, segurament. Per sort no s’han de lamentar incidents personals ni danys a l’entorn.

Dies agitats però amb la satisfacció que comptem amb uns grans professionals a Bombers, Mossos i ADF!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari