Dilluns 23 d’agost: records de fa 3 i 16 anys, aniversari, samarreta de l’11S i Junta de Govern

Dilluns 23 d’agost: records de fa 3 i 16 anys, aniversari, pack a punt per l’11S, vàries reunions i Junta de govern

Ahir va fer 3 anys de l’intent de moció de censura per part d’ERC i la regidora trànsfuga que estava a govern. Que fessin una moció de censura era lícit, perquè la llei ho permet, però en el nostre cas no tenia sentit i, a més, no podia prosperar perquè no complien les condicions. Per mi va ser un dia molt especial, estava de vacances familiars a Londres i vaig tornar pel Ple, la veritat és que van demanar el Ple expressament per aquelles dates perquè sabien que feia vacances després de la Festa Major. I durant el Ple, abans i després, vaig estar acompanyada de l’equip de govern, de la família, del grup actual de Compromís, de companys de partit i de bisbalencs i bisbalenques que no entenien el perquè de la moció i això és molt important per mi. També recordo que, després del Ple, un càrrec d’ERC assistent al Ple va anar al despatx del secretari municipal a increpar-lo cridant i faltar-li al respecte. És el que nivell que tenen… I per la tarda vaig agafar un altre vol per continuar amb les vacances.

Ahir també va fer anys, setze concretament, que es va celebrar un Ple convocat per la oposició (ERC) aprofitant que jo estava a punt de parir i que el Joan Poch estava malalt terminal, per tant, no teníem suficients regidors l’equip de govern. Això després que ERC es passés nou caps de setmana picant (el que ara en diuen “escrache”) davant casa meva i davant l’ex-alcalde. El motiu? exigir que es fessin les obres de la Miralba i la Masieta sense pagar els veïns, fet que no podia ser tal i com es va comprovar quan els que picaven van governar.
Tot això m’agrada recordar-ho, no amb rancúnia sinó recordar el que va passar perquè forma part de la meva vida i per recordar com són algunes persones i partits i com segueixen essent aquí a la Bisbal i també per saber el que no és política local tal i com l’entenem nosaltres. Conèixer el passat per evitar que segons què no torni a passar en el present, aprenent dels errors i estant alerta perquè la Bisbal no torni a enfosquir-se.
Segurament si no hagués passat tot això, no formaria part d’aquest gran grup que és Compromís amb la Bisbal ni seria alcaldessa.

Tornem al 2021! Avui l’Aniol fa 16 anys, com passa el temps! Són 16 primers anys que l’han convertit en un jove amb personalitat pròpia, idees clares, il·lusió pel futur i amb ganes de viure el present, una gran persona! Moltes felicitats fill!

A l’Ajuntament tenim vàries reunions matins i tarda, tant internes com amb tècnics municipals per continuar la feina després de la parada per Festa Major.
Per la tarda aprofitem també per comprar el pack de samarreta i bossa per l’11 de setembre, no crec que hi anem per temes de Covid però sí que hi col·laborem i ens la posarem per la diada.

I a les 7 de la tarda, Junta de govern amb deu punts a l’ordre del dia:

– aprovem l’acta anterior

– concessió d’ajuts socials per urgència i denegació d’uns ajuts per no complir els requisits

– devolució d’una fiança

– dues targetes d’aparcament per a discapacitats

– inscripció de gossos potencialment perillosos al cens d’animals de companyia

– el padró del monitoratge de la llar d’infants del mes de juliol, per 291€

– pagaments per 14.574,54€

– aprovar factures per 153.010,83€

Dilluns passat, anem pel dimarts!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari