Divendres 20 d’agost: reunions i lliurament de premis

Divendres 20 d’agost: reunions i lliurament dels premis d’instagram de la Festa Major i de l’assassí de la pastanaga dels Esventats

El matí de reunions, on destaco la reunió telemàtica del migdia amb els alcaldes i alcaldesses de la Vegueria Penedès, el delegat del govern i representants de salut de la Generalitat. És una reunió periòdica sobre l’evolució de la Covid i vacunació, on ens informen del que ja ha sortit als mitjans de comunicació: que es prorroguen les mesures fins el 27 d’agost. O sigui, resumint és reunions de menys de 10 persones, distàncies i tota activitat ha d’acabar a les 00:30h com a molt tard. Pel que comenten no creuen que el mes de setembre es puguin relaxar les mesures.
El que cal és que tothom es vacuni i que puguem anar avançant en la immunitat col·lectiva.

A les 8 del vespre fem l’acte de lliurament dels premis instagram i el de l’assassí de la pastanaga. Ens trobem a l’auditori del CMC amb els premiats, sense públic i sense pica-pica final. Felicitats a tots els premiats i premiades, especial il·lusió a les bisbalenques Vanessa i Sofia i també al Jaume, premi de l’assassí de la pastanaga que atorguen els Esventats. Felicito també al jurat que ha estat cada dia puntuant les fotografies que els participants penjaven a instagram. Ara sí que donem per finalitzada la Festa Major!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari