Dijous 19 d’agost: visitem Sitges, convocatòria de Junta de govern i sopar a la Riba

Dijous 19 d’agost: passem el dia de Sant Magí a Sitges, també convoco la Junta de Govern i sopar d’equip de govern a la Riba

Avui és Sant Magí i, per celebrar-ho, anem passar el dia a Sitges. Tenim entrades per l’exposició de la Cubana40+1: un viatge des del “no res” al 2021“, perquè en som fans tots quatre!
Anem i tornem en tren, des de Calafell. Tot i passar el dia fora, sempre pendent del mòbil per llegir i signar, per mirar els correus i avui també per anar preparant la convocatòria de Junta de Govern pel dilluns que ve.

A Sitges visitem l’exposició que, per qui li agradi la Cubana, la recomano: fotos, explicacions, material, decorats, vestits, curiositats, … Ens hi estem dues hores com si res repassant des de la creació i els inicis de la Cubana, a tots els espectacles, sèries (la mítica “Teresines SA”, entre d’altres), actors i actrius que n’han format part, …

Sortim i anem a visitar els museus Cau Ferrat i Maricel, que són una obrar d’art en sí mateixos. Volem visitar el palau Maricel però té les entrades esgotades pels propers dies, a causa de la limitació d’aforament. Feia molts anys que els havia visitat i em van captivar tant pels quadres, escultures, … com per l’edifici, sobretot el Cau Ferrat, amb la història que contenen, el mobiliari, la forja i les vistes del museu Maricel. ÉS visita obligada al visitar Sitges!

Pel vespre sopem al bar la Riba, l’equip de govern, per celebrar l’èxit de la Festa Major i que no hi ha hagut incidències. Aprofito per provar la torrada que la Judith li va posar nom: “vitamina”. Està boníssima!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari