Dimarts 17 d’agost: últim dia Festa Major amb Camins de jota i Itaca Band

Dimarts 17 d’agost: últim dia de Festa Major amb Camins de Jota i Itaca Band

Al migdia anem a l’envelat a posar cadires per l’espectacle de la tarda. Aquest matí han muntat un altre escenari per l’actuació, ja que l’escenari de Festa Major està ocupat amb els equips i muntatge de l’actuació de la nit. Per tant, hem de canviar les cadires d’orientació i adequar-ho al nou espai que queda. Sort que som una bona colla i ho fem en una estoneta!
A quarts de 8 del vespre comença Camins de jota, un espectacle d’en Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries, la Banda de Falset i la Clavellinera amb les seves jotes. Un espectacle molt nostre, reivindicatiu de les tradicions, músiques i balls del sud. Són únics!

I per la nit l’últim espectacle d’aquesta Festa, el concert d’Iteca Band pel jovent. No els havia sentit mai i la veritat és que m’han agradat! I una felicitació al públic jove que ha gaudit del concert des de la cadira i complint totes les mesures.

En tots els actes hem tingut entre 200 i 500 persones bisbalenques i convidats. Tot un èxit de participació, organització i de felicitat dels que hi heu assistit!

Ara a descansar i continuar amb la feina del dia a dia i dels grans projectes. Però molt contenta de com ha anat la Festa Major, del treball d’aquestes últimes setmanes de tot l’equip de govern perquè tot sortís perfecte, i orgullosa de la Bisbal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari