Dilluns 16 d’agost: reunió, piscina i tarda amb escacs a la fresca, el Pot petit i ABBA the new experience

Dilluns 16 d’agost: matí amb reunió telemàtica i tarda del cinquè dia de Festa Major amb escacs a la fresca, el Pot Petit i ABBA the new experience

Avui és festa local, però al matí vaig a l’Ajuntament per connectar-me a una reunió per parlar del projecte de la MAT d’Aragó cap a l’Àrea Metropolitana. Reunió amb alcaldes, alcaldesses i presidents de consells comarcals dels territoris afectats. Una línia privada que travessa el nostre territori, d’on no ens aporta cap benefici. Reunió important i profitosa per fer pinya i anar tots a la una! Al sortir vaig cap a piscina per refrescar-me una mica.

A la tarda seguim amb la Festa Major! Primer amb els escacs a la fresca organitzat pel club d’escacs de la Societat, amb èxit absolut de participants!
Com que són bastants, es divideixen en dos grups per fer les simultànies, una part pel Toni Cornellà i l’altra pel Joan Solé Bundó, dos grans jugadors. Els escacs a la fresca ja són una tradició de la Festa Major.

Quan encara no han acabat anem al Pot Petit que ja fa una estona que ha començat. L’envelat està ple de famílies i canalla cantant i ballant (des de la cadira) les seves cançons.
Acaba l’actuació i recol·loquem les cadires per l’espectacle de la nit, que és on hi ha més gent apuntada de tota la Festa Major.

I a les 11 de la nit l’espectacle tribut a ABBA. Espectacular tant les veus com la posada en escena. Totalment recomanable!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari