7 i 8 d’agost: cap de setmana amb pressupostos participatius, 3r estiu musical del Baix Penedès i dues tristes notícies

7 i 8 d’agost: pressupostos participatius al Papagai al Priorat i últim concert del 3r estiu musical del Baix Penedès

El dissabte 7 d’agost a les 10 del matí, sóc amb la Leo, el Feliu i el Félix al Papagai. Avui toca recollir les votacions dels veïnes i veïnes del Papagai dels pressupostos participatius. Moltes gràcies per participar!
Mentre estem al Papagai, veiem varis veïns que venen amb el cotxe a llençar la brossa als contenidors, cada bossa on toca. Molt bé! Però arriba un cotxe i descarrega un mirall i llums, i està agafant més coses per deixar al costat dels contenidors quan ens hi acostem. Li preguntem com és que ho deixa allà, i ens diu que és perquè ho prenguin, que ja hi ha algun altre trasto i diu que no sabia que allà no es pot deixar… Ens diu que és de Barcelona i que té una casa al Papagai. Quan li preguntem si fa això a Barcelona ens diu que no, que allà avisa a l’Ajuntament perquè li recullin, que no ha pensat que aquí també funciona així. La veritat és que costa de creure que algunes persones siguin així!
Ha tornat a carregar al cotxe el que havia llençat i espero que més tard no ho hagi anat a portar… No entenc aquestes maneres de fer.

Al vespre anem amb la Leo a Mas de les Gralles, avui és l’últim concert del 3r estiu musical del Baix Penedès, l’últim de vuit concerts de temàtica diferent i amb molt d’èxit. Moltes gràcies al Juanjo Espina i al seu equip per portar cultura i música a la Bisbal, per ser valents per aquest projecte amb la situació en què estem. Avui el concert és un tribut a Serrat i Víctor Manuel. Esperem que l’any que ve, el 4rt estiu musical, ja sigui sense mascaretes i que ens puguem veure les cares i seguir gaudint de la música.
L’Ajuntament hem col·laborat en aquest festival i, en agraïment, el Juanjo ens va entrega d’una placa en agraïment a l’Ajuntament pel suport i col·laboració. Dilluns ho porto al despatx!

El diumenge 8 d’agost al matí anem al Priorat, pels pressupostos participatius. Rebem els veïns i veïnes que participen d’aquesta iniciativa i hi parlem. Un matí agradable!
Per la tarda m’assabento de la trista notícia de la mort, després d’una greu malaltia, de l’alcaldessa de Mequinensa a qui vaig tenir el plaer de conèixer el 2017. Va ser per assistir a la xerrada i reconeixement al Carles Castelló en el seu viatge al Nepal. Guardo molt bon record de l’alcaldessa, la Magda Godia, una dona amb empenta i valenta. Descansa en pau

I al vespre m’assabento també d’un accident mortal d’un bisbalenc que, tot i que feia anys que vivia fora, el coneixem i té aquí els pares. Sembla que no pugui ser. Una abraçada ben forta a la família.
Acabo el cap de setmana amb dues notícies tristes, que ens han de servir per apreciar i valorar molt més el que som i tenim i el dia a dia.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari