Divendres 6 d’agost: reunions i signatura dels convenis amb la Societat i el Ball de Diables

Divendres 6 d’agost: reunions, signatura dels convenis amb la Societat i el Ball de Diables i seguim amb preparatius de la Festa Major

A les 11 del matí la Leo i jo ens reunim amb el president de la Societat per signar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Societat, el conveni que vam aprovar per Junta dilluns passat.
Després tot el matí amb preparatius de la Festa Major, amb la mirada posada a la reunió del migdia de la Vegueria Penedès de sanitat, tot i que ja s’han aprovat les mesures contra la Covid que s’apliquen d’ara fins el 20 d’agost.
A la reunió ens expliquen la situació i la continuïtat amb les mesures. Això fa que hàgim de canviar algun format. La qüestió és que puguem oferir, juntament amb les entitats, la Festa Major que es mereixen els bisbalencs i les bisbalenques!

A les 8 del vespre quedem amb el Ball de diables de la Bisbal per signar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Ball de diables que vam aprovar dilluns passat per Junta. Aprofitem per fer reunió i parlar dels correfocs, cercavila i tot el que comporta aplicar les mesures per fer activitats segures.

Molt orgullosa de les entitats bisbalenques!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari