4 i 5 d’agost: dimecres i dijous amb reunions, benvinguda i visita a les colles castelleres de Valls

4 i 5 d’agost: dimecres i dijous amb benvinguda a nous empadronats, reunions i visita a les colles castelleres de Valls

El dimecres 4 d’agost al matí em reuneixo amb el Pere Saumoy, amb qui vaig compartir quatre anys a la oposició i quatre anys a l’equip de govern. Una gran persona amb qui m’hagués agradat compartir més anys de política local. Pel tema de la Covid, feia temps que no ens vèiem i avui hem aprofitat per posar-nos al dia i parlar de projectes començats, nous projectes, …
Després rebo uns nous empadronats, benvinguts!!

El dijous 5 d’agost al matí ens reunim amb l’empresa que ha instal·lat les càmeres lectores de matrícules per explicar-nos fiabilitats, funcionament i els útltims detalls per posar-les a punt. Quines ganes que estiguin en funcionament i puguin donar servei!
Per la tarda vaig a Valls amb la Leo i el Feliu. Anem a veure la Colla Vella dels Xiquets de Valls al seu local, parlem de la situació actual, la seva previsió per la propera temporada i també de la proposta pel 15 d’agost.
Sabem que no podran haver-hi castells però sí que volem organitzar un acte simbòlic i representatiu de la diada castellera.
A quarts de 9 ens reunim amb la Colla Joves Xiquets de Valls, també al seu local. Són moments complicats per totes les colles castelleres, perquè els assajos són amb molt de contacte físic i ara porten temps sense assajar i sense saber com encararan la temporada.
Molt agraïda per la rebuda de les dues colles Valls, tant arrelades a la Diada castellera de la Bisbal i amb moltes ganes de gaudir-la l’any vinent!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari